ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Next Generation EU
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Demana més informació

Registration External

Omple aquest formulari per estar al dia de les properes convocatòries dels Fons Next Generation EU. D'aquesta manera, podràs rebre alertes personalitzades.

 

Dades de l'empresa
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

Persona de contacte
Camps obligatoris

Alertes
Camps obligatoris

Selecciona les opcions més adequades als teus interessos si vols estar al dia sobre properes convocatòries. Tingues en compte que si no selecciones cap opció, no en rebràs cap alerta.

(Selecció múltiple)
(Selecció múltiple)

L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari, d’enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis, i d’enviar-li comunicacions sobre les nostres activitats i serveis. ACCIÓ pot tractar les seves dades amb les finalitats esmentades perquè està obligada a atendre la seva sol·licitud i està expressament autoritzada per llei a remetre-li comunicacions sobre les seves activitats i serveis. En el cas que vostè participi a les nostres activitats, l’enviament d’enquestes de satisfacció sobre les mateixes està legitimat per la necessitat de millorar les activitats i serveis que oferim conforme a la nostra missió pública. Les dades personals podran ser comunicades a administracions públiques per al compliment de les nostres obligacions legals així com a proveïdors de serveis a ACCIÓ.
Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a l’adreça postal del Passeig de Gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat. Les seves dades seran conservades mentre es mantingui la seva relació amb ACCIÓ i, un cop finalitzada aquesta, fins al transcurs dels terminis de prescripció legal aplicables i/o fins als terminis necessaris per tal de garantir el compliment de la missió d’interès públic de la nostra entitat. Per a més informació: http://www.accio.gencat.cat/avis-legal
.