ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Formulari

Registration External

En el moment d’enviar el formulari cal tenir preparada i adjuntar la pitch deck requerida en format .ppt o .pdf tal com s’indica en els Requisits i procediment per disposar d’un booth en el congrés 4YFN 2024 amb ACCIÓ (document .PDF). Les sol·licituds que no incloguin aquesta pitch deck en el moment d’enviar el formulari quedaran excloses del procés de selecció.

(*) Entitats col·laboradores: Biocat, Tic Salut Social.

Dades de l'empresa
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

Persona de contacte
Camps obligatoris

Perfil
Camps obligatoris

Totes les startups seleccionades del sector salut s'ubicaran conjuntament a la zona d'àmbit salut en col·laboració amb BIOCAT i AQUAS.

De quin sector és la teva startup?
(màxim 1200 caràcters)
(màxim 1200 caràcters)
(màxim 1200 caràcters)

Competència
Camps obligatoris

(màxim 1200 caràcters)
(màxim 1200 caràcters)

Equip (Mínim 3 persones)
Camps obligatoris

(màxim 1200 caràcters)
(màxim 1200 caràcters)

Clients
Camps obligatoris

(màxim 1200 caràcters)

Especialitats tecnològiques
Camps obligatoris

Especialitats tecnològiques (es pot triar més d’una opció)
(màxim 100 caràcters)

Finançament
Camps obligatoris

(Especifica tant la quantitat de capital privat, com la quantitat de capital públic així com també quins són els inversors. Màxim 1200 caràcters)
(Especifica la quantitat, si n'has aconseguit ja una part, així com també quins són els inversors. Màxim 1200 caràcters)

Facturació
Camps obligatoris

(en euros)
(en euros)

Internacionalització
Camps obligatoris

(màxim 1200 caràcters)

Informació addicional
Camps obligatoris

(màxim 1200 caràcters)
(ppt, pptx o pdf màx 5mb)

En cas que no disposis de la pitch deck, adjunta la presentació corporativa.


L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) és l’entitat responsable del tractament de les seves dades personals. En el cas que vostè s’inscrigui a un servei o una activitat coorganitzada en col·laboració amb altres entitats, l’informem que ACCIÓ serà l’entitat responsable del tractament de les seves dades conjuntament amb la/les entitat/s coorganitzadora/es que es troben indicades en la pàgina web descriptiva de l’activitat on s’inscriu. Les dades de contacte de la/les entitat/s coorganitzadora/es les podrà trobar en la seva respectiva pàgina web corporativa.

Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari; enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis; remetre, per mitjans electrònics, informació sobre les activitats i els serveis relacionades amb el foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l’atracció d’inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes en compliment de la nostra missió en interès públic, així com per al compliment de les nostres obligacions legals.

En el cas que vostè ho consenti, ACCIÓ i, en cas que n’hi hagi, les entitats coorganitzadores, podran captar la seva imatge/veu durant la celebració de l'activitat o servei a la qual s'inscriu a efectes de documentar, fer difusió als nostres webs o xarxes socials i incorporar-les en materials de comunicació a efectes d’informar sobre els serveis i les activitats que ACCIÓ i, en cas que n’hi hagi, les entitats coorganitzadores, realitzin. 

En el cas que vostè ho consenti, ACCIÓ i, en cas que n’hi hagi, les entitats coorganitzadores, podran comunicar les seves dades de contacte corporatiu/professional als altres inscrits, participants o ponents de les activitats o serveis a les que participi.

En el cas que vostè ho consenti, ACCIÓ i, en cas que n’hi hagi, les entitats coorganitzadores, podran fer públiques les seves dades de contacte corporatiu/professional amb la finalitat de facilitar la connexió entre les persones participants.

Davant d’ACCIÓ, vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, i/o, en cas que n’hagi atorgat, revocar el seu consentiment, enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de Gràcia, 129, C.P. 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat. En el cas que vostè s’inscrigui a un servei o una activitat coorganitzada amb altres entitats, vostè podrà exercir aquests drets a través de les dades de contacte de les entitats coorganitzadores que podrà trobar en les seves respectives pàgines web corporatives.

Si desitja informació més detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la Política de Privacitat d’ACCIÓ en el següent enllaç:

POLÍTICA PROTECCIÓ DADES ACCIÓ: https://www.accio.gencat.cat/avis-legal. En el cas que vostè s’inscrigui a un servei o una activitat coorganitzada amb altres entitats, podrà trobar les seves polítiques de protecció de dades en les seves respectives pàgines web corporatives.