ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
DIH4CAT
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

DIH4CAT

Registration External

Emplena aquest formulari, fes-nos arribar la teva necessitat i ens posarem en contacte amb tu ben aviat des de l’oficina tècnica o des de qualsevol dels membres impulsors, entesos com a entitats coorganitzadores i prestadores dels serveis del DIH4CAT(*) que millor t’encaixi.

(*) Membres impulsors del DIH4CAT: ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'EmpresaBarcelona Supercomputing CenterCentre de Visió per ComputadorDepartament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Foment del Treball NacionalFundació Eurecat, Fundació Institut de Ciències FotòniquesFundació Privada i2Cat, IESELeitatPIMEC i Universitat Politècnica de Catalunya.

Dades de l'empresa o de l'entitat
Camps obligatoris

Raó social

(sense guions i en majúscula)

Dades personals
Camps obligatoris

Necessitat
Camps obligatoris


En el cas que vostè s'inscrigui a una activitat o a un servei coorganitzat en col·laboració amb altres entitats, l'informem que l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (en endavant, ACCIÓ) serà l'entitat responsable del tractament de les seves dades conjuntament amb la/les entitat/s coorganitzadora/es que es troben indicades en la pàgina web descriptiva de l'activitat o servei on s'inscriu. Les dades de contacte de la/les entitat/s coorganitzadora/es les podrà trobar en la seva respectiva pàgina web corporativa. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari; enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis; remetre, per mitjans electrònics, comunicacions sobre les activitats i els serveis similars a les activitats i serveis a les quals vostè ha participat i que estan relacionades amb el foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l'atracció d'inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes, així com per al compliment de les nostres obligacions legals.
Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de:
ACCIÓ: A l'adreça postal a Passeig de Gràcia, 129, C.P. 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.
Si desitja més informació detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la nostra Política de Privacitat en el següent enllaç https://www.accio.gencat.cat/avis-legal.