ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Next Generation EU
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Demana més informació

Registration External

Omple aquest formulari per estar al dia de les properes convocatòries dels Fons Next Generation EU. D'aquesta manera, podràs rebre alertes personalitzades.

 

Dades de l'empresa
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

Persona de contacte
Camps obligatoris

Alertes
Camps obligatoris

Selecciona les opcions més adequades als teus interessos si vols estar al dia sobre properes convocatòries. Tingues en compte que si no selecciones cap opció, no en rebràs cap alerta.

(Selecció múltiple)
(Selecció múltiple)

L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) tractarà les vostres dades personals amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que realitzeu mitjançant aquest formulari, gestionar la sol·licitud de descàrrega de documentació i analitzar el públic objectiu interessat en aquesta documentació. ACCIÓ també tractarà les vostres dades per enviar-vos enquestes de satisfacció que podreu respondre voluntàriament, en el cas que hàgiu participat a les nostres activitats o serveis, i per remetre, per mitjans electrònics, informació sobre les activitats i els serveis relacionats amb el foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l’atracció d’inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes, en compliment de la nostra missió enfocada a l’interès públic. ACCIÓ pot tractar les vostres dades amb les finalitats esmentades, ja que està obligada a atendre la vostra sol·licitud. En el cas que participeu a les nostres activitats, l’enviament d’enquestes de satisfacció sobre les mateixes està legitimat per la necessitat de millorar les activitats i els serveis que oferim, d’acord amb la nostra missió pública. Les dades personals es podran comunicar a les administracions públiques per garantir el compliment de les nostres obligacions legals, així com a proveïdors de serveis d’ACCIÓ.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició a través de l’adreça postal «Passeig de Gràcia, 129, CP 08008» de Barcelona, o bé amb un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat. Les vostres dades es conservaran mentre es mantingui la vostra relació amb ACCIÓ i, un cop hagi finalitzat, fins que hagin transcorregut els terminis de prescripció legal aplicables i/o els terminis necessaris per tal de garantir el compliment de la missió d’interès públic de la nostra entitat. Per a més informació: https://www.accio.gencat.cat/avis-legal.