null

Registration External

Omple aquest formulari per estar al dia de les properes convocatòries dels Fons Next Generation EU. D'aquesta manera, podràs rebre alertes personalitzades.

 

Dades de l'empresa
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)
Quin tipus d'empresa ets?

Persona de contacte
Camps obligatoris

Alertes
Camps obligatoris

Selecciona les opcions més adequades als teus interessos si vols estar al dia sobre properes convocatòries. Tingues en compte que si no selecciones cap opció, no en rebràs cap alerta.

Si la teva empresa fa recerca, vols rebre informació sobre convocatòries de R+D?
(Selecció múltiple)
(Selecció múltiple)

L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) és l’entitat responsable del tractament de les seves dades personals. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari; podrà enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis; remetre, per mitjans electrònics, informació sobre les activitats i els serveis relacionades amb el foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l’atracció d’inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes en compliment de la nostra missió en interès públic, així com per al compliment de les nostres obligacions legals.

Vostè pot  revocar el seu consentiment i/o exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de Gràcia, 129, C.P. 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat

Si desitja més informació detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la nostra Política de Privacitat en el següent enllaç: https://www.accio.gencat.cat/avis-legal