ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Formulari

Registration External

Vols més informació?
Emplena aquest formulari, explica'ns quin és el teu projecte o el teu dubte i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

Dades de l'empresa o de l'entitat
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

Dades personals
Camps obligatoris

Consulta
Camps obligatoris


L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) tractarà les vostres dades personals amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que realitzeu mitjançant aquest formulari, gestionar la sol·licitud de descàrrega de documentació i analitzar el públic objectiu interessat en aquesta documentació. ACCIÓ també tractarà les vostres dades per enviar-vos enquestes de satisfacció que podreu respondre voluntàriament, en el cas que hàgiu participat a les nostres activitats o serveis, i per remetre, per mitjans electrònics, informació sobre les activitats i els serveis relacionats amb el foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l’atracció d’inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes, en compliment de la nostra missió enfocada a l’interès públic. ACCIÓ pot tractar les vostres dades amb les finalitats esmentades, ja que està obligada a atendre la vostra sol·licitud. En el cas que participeu a les nostres activitats, l’enviament d’enquestes de satisfacció sobre les mateixes està legitimat per la necessitat de millorar les activitats i els serveis que oferim, d’acord amb la nostra missió pública. Les dades personals es podran comunicar a les administracions públiques per garantir el compliment de les nostres obligacions legals, així com a proveïdors de serveis d’ACCIÓ.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició a través de l’adreça postal «Passeig de Gràcia, 129, CP 08008» de Barcelona, o bé amb un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat. Les vostres dades es conservaran mentre es mantingui la vostra relació amb ACCIÓ i, un cop hagi finalitzat, fins que hagin transcorregut els terminis de prescripció legal aplicables i/o els terminis necessaris per tal de garantir el compliment de la missió d’interès públic de la nostra entitat. Per a més informació: https://www.accio.gencat.cat/avis-legal.