ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Assessorament de propietat intel·lectual i industrial
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Demana més informació

Registration External

Emplena el següent test d'autodiagnosi on-line que et permetrà conèixer l'estat actual de protecció de la teva innovació i et donarà unes pautes inicials sobre els passos que has de seguir per millorar-ho. Per facilitar-te la feina, pots consultar el glossari sobre conceptes de propietat intel·lectual.

1/8 La teva empresa desenvolupa innovacions...
Camps obligatoris

Quan es desenvolupen nous productes:

Quan es desenvolupen nous processos:

Quan es desenvolupen nous serveis:

Quan es desenvolupen innovacions comercials:

Quan es desenvolupen innovacions organitzatives:

2/8 La teva empresa fabrica i/o comercialitza productes...
Camps obligatoris

3/8 L’empresa comercialitza serveis...
Camps obligatoris

4/8 L'empresa és exportadora...
Camps obligatoris

5/8 L'empresa...
Camps obligatoris

6/8 Web i xarxes socials
Camps obligatoris

7/8 Dades de l'Empresa
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

8/8 Dades personals
Camps obligatoris


L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, i adreça electrònica de contacte dades.accio@gencat.cat, l’informa que ACCIÓ serà considerada responsable del tractament de les seves dades personals. En el cas que vostè s’inscrigui a una activitat coorganitzada en col·laboració amb altres entitats, l’informem que ACCIÓ serà responsable del tractament de les seves dades conjuntament amb la/les entitat/s coorganitzadora/es que es troben indicades en la pàgina web descriptiva de l’activitat on s’inscriu. Les dades de contacte de la/les entitat/s coorganitzadora/es les podrà trobar en la seva respectiva pàgina web corporativa. Les seves dades personals es tractaran amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari, enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les activitats o serveis de les entitats organitzadores i enviar-li comunicacions sobre les seves activitats i serveis.

Així mateix, en el cas que vostè així ho consenti, les entitats organitzadores tractaran la seva imatge per tal d’utilitzar-la per la seva publicació a qualsevol mitjà de comunicació a efectes d’informar sobre els serveis i les activitats que les entitats coorganitzadores realitzen. Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de les adreces postal i electrònica abans indicades. Per a més informació: https://www.accio.gencat.cat/avis-legal