ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Horizon 2020
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Horizon Europe: presenta la teva idea de projecte

Registration External

Dades de l'empresa
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

Dades personals
Camps obligatoris

Projecte
Camps obligatoris

Exemple: HORIZON-CL5-2022-D1-01-01
(Especificar entitat coordinadora i socis del projecte)
(WPs, durada, pressupost…)
(.doc, .pdf, .zip - màx 10Mb)

Tota la informació proporcionada serà tractada confidencialment i utilitzada exclusivament per a la preparació de les reunions amb els tècnics de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ). ACCIÓ serà l'entitat destinatària de la informació que es descriu en aquest document amb la fi única i última de ser remesa a consideració de l'expert, Punt Nacional de Contacte (NCP) del Programa. ACCIÓ es compromet a no revelar cap dada de la informació sense el consentiment previ de l'autor, així com tractar i usar la informació com a confidencial i destinada únicament al propòsit objecte del present document.
Tota la informació es conservarà juntament amb la proporcionada per a la resta de l'expedient durant el temps de les convocatòries a la qual es presenti de l'Horizon Europe, sent destruïda una vegada hagin conclòs.
En relació a les dades de caràcter personal recollides en el present formulari, ACCIÓ en qualitat de Responsables del Tractament, informa del següent:
L'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ, és l'entitat responsable del tractament de les seves dades personals. Les seves dades personals seran tractats amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari de presentació del seu projecte a l'Horizon Europe; enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis; remetre, per mitjans electrònics, comunicacions sobre les activitats i els serveis similars a les activitats i serveis a les quals vostè ha participat i que estan relacionades amb el foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l'atracció d'inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes, així com per al compliment de les nostres obligacions legals.
Així mateix, l'informem que ACCIÓ comunicarà les seves dades personals al Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), comunicació legitimada per ser necessària per a gestionar la revisió de la seva proposta de projecte a l'Horizon Europe.
Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l'adreça postal a Passeig de Gràcia, 129, C.P. 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.
Si desitja informació més detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la nostra Política de privacitat en el següent enllaç: https://www.accio.gencat.cat/avis-legal.