ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Formulari

Registration External

Formulari d'acceptació de pertinença i col·laboració amb el programa "Xarxa d'Ambaixadors Catalonia Trade & Investment"

Ambaixador
Camps obligatoris

Dades de l'empresa actual
Camps obligatoris

Col·laboracions
Camps obligatoris

Fotografia que cal adjuntar
Camps obligatoris

Adjunta una fotografia mida carnet en un dels formats següents .jpg o .png (per ús intern)

* La mida del fitxer adjunt no pot superar els 2 Mb.

* Les extensions acceptades són: jpg o png.


L'informem que l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ") és la Responsable del Tractament de les seves dades personals. Les seves dades personals, inclosa la seva imatge , seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud d'inscripció o participació que vostè realitza mitjançant aquest formulari i enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis. ACCIÓ l'informa que la normativa aplicable autoritza la nostra entitat a remetre, per mitjans electrònics, informació i comunicacions comercials relacionades o similars a les nostres activitats relatives al foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l'atracció d'inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes.

ACCIÓ, en cas que vostè ho consenti, pot captar la seva imatge/veu durant la celebració de les seves activitats o serveis per tal de documentar, fer difusió als nostres webs o xarxes socials i incorporar-les en materials de comunicació a efectes d'informar sobre els serveis i les activitats que ACCIÓ realitza.

Addicionalment, en cas vostè ho consenti, ACCIÓ podrà comunicar les seves dades de contacte corporatiu/professional als altres ambaixadors inscrits, participants o ponents de les activitats o serveis a les que participi.

Vostè pot revocar el seu consentiment i exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l'adreça postal a Passeig de Gràcia, 129, C.P. 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat

Si desitja informació més detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la nostra Política de Privacitat en el següent enllaç: http://www.accio.gencat.cat/avis-legal
.