Marketplace Covid-19
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Marketplace empresarial Covid-19

Registration External

El Marketplace empresarial Covid-19 és un espai de connexió entre oferta i demanda per fer front a l’emergència sanitària provocada pel Covid-19. Si us plau, emplena el següent formulari explicant clarament de quina forma la teva proposta és específica per a les circumstàncies actuals i com contribueix pal·liar-les. Analitzarem la teva oferta i mourem la teva demanda amb la màxima agilitat, sempre que s’ajusti als objectius d’aquest Marketplace.

Avís: Si ja vas emplenar el formulari i encara no veus la teva empresa publicada al web, estem en procés de fer-ho. Si us plau, no tornis a registrar la teva empresa. Gràcies.

Dades de l'empresa o de l'entitat
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

Dades personals
Camps obligatoris

Detalls de la teva proposta/demanda
Camps obligatoris


Indica entre 3 i 6 conceptes o paraules clau, separats per comes, que ajudin a entendre i classificar fàcilment el tipus de servei que busques o ofereixes

Indica si la teva empresa és productora, importadora o intermediària. Indica també quines capacitats (impressió, disseny, enginyeria inversa, prototipat, etc.), tecnologies 3D (FDM, SLA, MJF d’HP, etc.) o materials (PLA, PA12, ABS, etc.) caracteritzen el teu producte o servei.

Envia'ns un arxiu .jpg o .png de 400x400 píxels i l'incorporarem a la fitxa de la teva empresa.

L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari, d’enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis, i d’enviar-li comunicacions sobre les nostres activitats i serveis. ACCIÓ pot tractar les seves dades amb les finalitats esmentades perquè està obligada a atendre la seva sol·licitud i està expressament autoritzada per llei a remetre-li comunicacions sobre les seves activitats i serveis. En el cas que vostè participi a les nostres activitats, l’enviament d’enquestes de satisfacció sobre les mateixes està legitimat per la necessitat de millorar les activitats i serveis que oferim conforme a la nostra missió pública. Les dades personals podran ser comunicades a administracions públiques per al compliment de les nostres obligacions legals així com a proveïdors de serveis a ACCIÓ. ACCIÓ també l’informa que en inscriure’s en aquest formulari del Marketplace empresarial Covid-19, vostè accepta que les seves dades de contacte puguin ser cedides a altres entitats, empreses o organitzacions sempre i quan aquesta cessió sigui necessària per poder complir amb la nostra obligació de prestar-li aquests serveis o vetllar per la seva participació en aquestes activitats conforme la seva sol·licitud.

Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a l’adreça postal del Passeig de Gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat. Les seves dades seran conservades mentre es mantingui la seva relació amb ACCIÓ i, un cop finalitzada aquesta, fins al transcurs dels terminis de prescripció legal aplicables i/o fins als terminis necessaris per tal de garantir el compliment de la missió d’interès públic de la nostra entitat. Clica aquí per a més informació.