Virtual Desk

Registration External

#2 Consultes, idees, oportunitats i videoconferències

Tot l’assessorament per a la teva empresa, cara a cara, siguis on siguis.  

Tens una idea, un dubte o una consulta que necessiti quelcom més que una conversa per xat? Durant aquest període d’excepció, ACCIÓ reforça els seus canals d’assessorament empresarial mitjançant una nova metodologia de teleassessorament: videoconferències sota demanda amb tots els nostres experts en creixement empresarial, tant a Catalunya, com a totes les nostres oficines d’arreu del món.  

Utilitza aquest formulari per explicar-nos què t’estàs plantejant o com vols que t’assessorem. En un màxim de 24 h laborables, un dels nostres experts et respondrà o et convocarà a una reunió per videoconferència.

Amb prudència, continuem treballant per a tu.

Dades de l'empresa o de l'entitat
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

Dades personals
Camps obligatoris

Consulta
Camps obligatoris
Si vols fer una videoconferència per abordar el tema, indica aquí dues o tres alternatives de dies i franges horàries. Com més amples siguin les opcions, més fàcil serà organitzar-la.L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari, d’enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis, i d’enviar-li comunicacions sobre les nostres activitats i serveis. ACCIÓ pot tractar les seves dades amb les finalitats esmentades perquè està obligada a atendre la seva sol·licitud i està expressament autoritzada per llei a remetre-li comunicacions sobre les seves activitats i serveis. En el cas que vostè participi a les nostres activitats, l’enviament d’enquestes de satisfacció sobre les mateixes està legitimat per la necessitat de millorar les activitats i serveis que oferim conforme a la nostra missió pública. Les dades personals podran ser comunicades a administracions públiques per al compliment de les nostres obligacions legals així com a proveïdors de serveis a ACCIÓ.
Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a l’adreça postal del Passeig de Gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat. Les seves dades seran conservades mentre es mantingui la seva relació amb ACCIÓ i, un cop finalitzada aquesta, fins al transcurs dels terminis de prescripció legal aplicables i/o fins als terminis necessaris per tal de garantir el compliment de la missió d’interès públic de la nostra entitat. Per a més informació: http://www.accio.gencat.cat/avis-legal
.