ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Virtual Desk
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

ACCIÓ Virtual Desk

Registration External

Tot l’assessorament per a la teva empresa, cara a cara, siguis on siguis.  

Tens una idea, un dubte o una consulta que necessiti quelcom més que una conversa per xat? Tens en marxa un procés d'expansió internacional? Durant aquest període d’excepció, ACCIÓ reforça els seus canals d’assessorament empresarial mitjançant una nova metodologia de teleassessorament: videoconferències sota demanda amb tots els nostres experts en creixement empresarial, tant a Catalunya, com a totes les nostres oficines d’arreu del món.  

Utilitza aquest formulari per explicar-nos què t’estàs plantejant o com vols que t’assessorem. En un màxim de 24 h laborables, un dels nostres experts et respondrà o et convocarà a una reunió per videoconferència.

Amb prudència, continuem treballant per a tu.

Dades de l'empresa o de l'entitat
Camps obligatoris


(sense guions i en majúscula)

Dades personals
Camps obligatoris

Consulta
Camps obligatoris

Si vols fer una videoconferència per abordar el tema, indica aquí dues o tres alternatives de dies i franges horàries. Com més amples siguin les opcions, més fàcil serà organitzar-la.

L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ) tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari, d’enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis, i d’enviar-li comunicacions sobre les nostres activitats i serveis. ACCIÓ pot tractar les seves dades amb les finalitats esmentades perquè està obligada a atendre la seva sol·licitud i està expressament autoritzada per llei a remetre-li comunicacions sobre les seves activitats i serveis. En el cas que vostè participi a les nostres activitats, l’enviament d’enquestes de satisfacció sobre les mateixes està legitimat per la necessitat de millorar les activitats i serveis que oferim conforme a la nostra missió pública. Les dades personals podran ser comunicades a administracions públiques per al compliment de les nostres obligacions legals així com a proveïdors de serveis a ACCIÓ.
Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a l’adreça postal del Passeig de Gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat. Les seves dades seran conservades mentre es mantingui la seva relació amb ACCIÓ i, un cop finalitzada aquesta, fins al transcurs dels terminis de prescripció legal aplicables i/o fins als terminis necessaris per tal de garantir el compliment de la missió d’interès públic de la nostra entitat. Per a més informació: http://www.accio.gencat.cat/avis-legal
.